samu(a)songforlife.fi    +358 44 2510 955

gigs

12
21
Pitkäniemen sairaala
12
Ikaalinen
11
12
Isänpäivän kahvikonsertti, Hyvinkää, klo 14.00
10
4
Toivon Säveliä, Isojoki, srk-sali, klo 18
7
16
Tammela, rippileiri
5
Tammela, rippileiri
6
22
Pitkäniemen sairaala
7
Tammela, rippileiri
5
10
Päihdetyön leiri, Jyväskylä
9
Torpan miestenilta, Tampere
7
Kylmäkoski
3
Sovituksen kirkko, Hollola, klo 18.00
4
28
Toivon Säveliä, Loimaa, 13.00
27
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
20
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
6
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
Toivon tupa, Jämijärvi, klo 13.00
3
30
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
23
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
16
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
9
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
2
23
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
16
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00
15
Keidas-ilta, Salo, 18.00
9
Armon paloja, Ylöjärven kirkko, 18.00

Liity tukirinkiin tukemaan Samun työtä rukouksin ja / tai taloudellisesti.

Samu työskentelee Song for Life ry:ssä, joka tarjoaa Samun vierailut veloituksetta järjestäjille. Tämä mahdollistaa tilaisuuksien järjestämisen sellaisissakin paikoissa, joissa se ei muuten olisi mahdollista. Esimerkkinä vaikkapa päihde- ja mielenterveystyö sekä vankilatyö.

support

bio

Samu, oikealta nimeltään Samuli, on toiminut vuodesta 2011 lähtien päätoimisena muusikko-evankelistana.

Edellinen ammatti mainostoimiston visuaalisena suunnittelijana sisälsi mm. www-sivujen suunnittelua keskisuurille ja suurille kotimaisille yrityksille, sekä useille suomen kärkipään artisteille.
Työ kuitenkin päättyi vakavaan loppuunpalamiseen vuonna 2010. Velkaantuminen, vakavat sairaudet ja niiden mukanaan tuoma kuormitus vaikeuttivat elämää vuosikausia ja johtivat lopulta voimien pettämiseen. Edessä oli suunnanmuutos ja se löytyi työn rinnalla nuoresta lähtien harrastuksena olleesta musiikista.

Vuodesta 2011 lähtien Samu on kiertänyt suomea erilaisissa seurakuntien tilaisuuksissa, päihde- ja mielenterveystyön tilaisuuksissa ja vankilassa. Laulaen ja kertoen omaa tarinaansa vaikeuksien sävyttämästä elämästään ja niiden voittamisesta.

 

"Rikkinäiset sydämet
on yhdessä kai ehjemmät"

Olemme kaikki monin tavoin rikkinäisiä ihmisiä sisimmässämme. Siksipä me kaikki tarvitsemme Jeesusta ja toisiamme. Vain toisen ihmisen kanssa voi osoittaa rakkautta ja vastaanottaa rakkautta.

Saatat ehkä ajatella elämästä ja sen tarkoituksesta eri tavoin kuin minä. Et ehkä juurikaan välitä uskonnosta. Ja sehän on ihan ok. En välitä minäkään. Mikään uskonto, ei mitkään rituaalit, meditaatio, tai mielikuvaharjoitukset, voi tarjota ihmiselle sitä, mitä elävä Jumala, Jeesus Kristus voi tarjota. Nimittäin elämän, jolla on merkitys, päämäärä, rauha, lepo... tulevaisuus ja toivo.

Todellista elämää

Olen kokenut aikuisiällä monenmoisia tappioita ja vastoinkäymisiä. On ollut velkaantumista, vakavia sairauksia, masennusta ja loppuunpalaminen. Kuitenkin olen tuon noin kymmenen vuotta käsittävän, suorastaan liian raskaan ajanjakson aikana, saanut viettää myös monia elämäni onnellisimmista hetkistä. Sain tuona aikana oppia tuntemaan yhä syvemmin Vapahtajaamme. Kerta toisensa jälkeen olen saanut todistaa Hänen suunnatonta armollisuuttaan.

Olen oppinut kiittämään elämän pienistä hetkistä. Olen oppinut hämmästelemään luonnon ihmeitä. Olen oppinut kiireettömyyteen. Olen pikkuhiljaa oppimassa elämään. Ja nauttimaan siitä kaikkien läheisteni kanssa!

Kaikille ihmiselle tapahtuu elämässä niin hyviä, kuin huonoja asioitakin, riippumatta uskonnosta, rodusta, sukupuolesta, tai sosiaalisesta asemasta. Aurinko paistaa niin hyville, kuin pahoillekin. Kyse onkin siitä, kenelle annamme kunnian elämästä ja iankaikkisuudesta. Kun tapahtuu pahoja asioita, on helppo kyseenalaistaa Jumala. Ja hyvistä asioista otetaan kunnia itselle.

Jos pienen lapsen ei anneta koskaan kokea minkäänlaisia pettymyksiä, vaan kaikki tehdään aina hänen tahtonsa mukaan, koituu siitä myöhemmin hänen elämässään suuria vaikeuksia.
Samoin Jumala ei poista kaikkia pahoja asioita elämästämme sormia napsauttamalla, vaan hän auttaa meitä selviytymään niistä pystyssä pysyen. Silloin meistä kasvaa tervepäisiä ihmisiä.

Mutta kyse ei ole pelkästään siitä, miten elämme elämämme. Jokainen ihminen joutuu väistämättä jossain vaiheessa elämäänsä vastatusten ikuisuuden kanssa. Mitä on kuoleman jälkeen? Onko se loppu, vai tyhjyyttä? Synnymmekö uudestaan jonain toisena olentona, vai onko siellä kenties se mitä Taivaaksikin kutsutaan?

Jeesus sanoo Raamatussa olevansa tie, totuus ja elämä. Voimakas väite, kun sen merkitystä miettii, eikö vain?

Toivotan sinulle Herramme Jeesuksen Kristuksen runsasta siunausta!

- Samu