samu(a)songforlife.fi    +358 44 2510 955

Uusin julkaisu EN OLE VIERAS

Liity tukirinkiin tukemaan Samun työtä.

Samu työskentelee Song for Life ry:ssä, joka tarjoaa Samun vierailut veloituksetta järjestäjille. Tämä mahdollistaa tilaisuuksien järjestämisen esimerkiksi päihde- ja mielenterveystyössä sekä vankiloissa.

Tukeminen

Keikat

2021
1
2
21
Kangasala, Majatalo, klo 18.00, striimi
3
11
Pihlava ?
29
Joutsa ?
4
5
6
1
Kaarina ?

bio

Samu, oikealta nimeltään Samuli, on toiminut vuodesta 2011 lähtien päätoimisena muusikko-evankelistana.

Edellinen ammatti mainostoimiston visuaalisena suunnittelijana sisälsi mm. www-sivujen suunnittelua keskisuurille ja suurille kotimaisille yrityksille, sekä useille suomen kärkipään artisteille.
Työ kuitenkin päättyi vakavaan loppuunpalamiseen vuonna 2010. Velkaantuminen, vakavat sairaudet ja niiden mukanaan tuoma kuormitus vaikeuttivat elämää vuosikausia ja johtivat lopulta voimien pettämiseen. Edessä oli suunnanmuutos ja se löytyi työn rinnalla nuoresta pitäen harrastuksena olleesta musiikista.

Vuodesta 2011 lähtien Samu on kiertänyt Suomea erilaisissa seurakuntien tilaisuuksissa, päihde- ja mielenterveystyön tilaisuuksissa ja vankiloissa ja hoitolaitoksissa. Laulaen ja kertoen tarinoita omista elämän kipuiluistaan ja hyvästä ja armollisesta Jumalan johdatuksesta kaiken keskellä. Samun musiikissa yhdistyy countryn, bluesin, popin ja folkin piirteitä suomalaiseen haikeuteen, mutta kaiken läpi kuultaa kirkkaana lämmin toivon sävel, joka nostaa ja kantaa vaikeiden aikojen yli.

Samu on julkaissut vuodesta 2002 lähtien kuusi täysimittaista albumia.

 

"Rikkinäiset sydämet
on yhdessä kai ehjemmät"

Promo