samu(a)songforlife.fi    +358 44 2510 955

support

Tervetuloa tukemaan työtäni rukouksin ja / tai taloudellisesti.

Työnäkyni tiivistettynä on: Auttaa Ihmisiä Kohtaamaan Todellinen Jeesus.

Todellisessa Jeesuksessa ei nimittäin ole kysymys kielloista, tai säännöistä, tai kieltäymyksistä. Ei siitä, mitä saa, tai ei saa tehdä. Ei sen enempää rituaaleista, kuin mistään muustakaan suorittamisesta.
Jokainen ihminen on tehnyt väärin.
Jokainen on siis syntinen.
Mutta ihminen ei ole syntinen sen takia, että hän tekee syntiä.
Ihminen tekee syntiä sen takia, että hän ON syntinen.

Jos joku Jeesukseen uskova on tehnyt sinulle vääryyttä, älä syytä siitä Jeesusta. Tämä ihminen on silloin toiminut ilman rakkautta. Jeesuksessa on kysymys syntien sovituksesta, anteeksiannosta, vapaudesta, levosta, armosta, rakkaudesta, toisen kunnioittamisesta. Jokainen, joka juutaa avuksi Jeesusta, pelastuu! Mitään muuta ei tarvita!

Jokaisen ihmisen pahat teot, vääryydet, laiminlyönnit, valheet, rikokset, petokset, hylkäämiset, julmuudet... kaikki on jo sovitettu Jeesuksen ristin kuolemalla. Pelastus on siis tarjolla jokaiselle. Ja uskosta Jeesukseen tämän syntien sovituksen saa omistaa itselleen kuuluvaksi.

Jeesus haluaa kohdata juuri Sinut! Sinä olet Hänelle maailman tärkein ihminen ❤️

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nyt on työni tukeminen tehty entistäkin helpommaksi. Song for Life ry on nimittäin ottanut käyttöön MobilePay mahdollisuuden.
Olen kiitollinen tuestasi, sillä tämä työ on täysin lahjoittajien varassa. En veloita tilaisuuksista lainkaan palkkiota. Mielestäni evankeliumin kuuluu olla ilmainen.

Joku saattaa ajatella että kyllähän nyt seurakunnilla riittää rahaa maksaa palkkioita, miksi tehdä ilmaiseksi? En pidä ajatusmallista, jossa seurakuntia pidetään lypsylehmänä. Tätäkin olen vuosien varrella nähnyt runsaasti tapahtuvan. En halua itse toimia sillä tavalla.
Käyn myös vankiloissa ja hoitolaitoksissa, jotka on joka tapauksessa tehtävä ilman palkkion veloitusta.

Lisäksi jaan myös levyjäni ilmaiseksi, koska ne sisältävät evankeliumia, ja mielestäni evankeliumin kuuluu olla saajalleen ilmainen.

Jos olisin vain muusikko, toimisin palkkiolla ja myisin levyjäni, mutta koska olen muusikko-evankelista, on kutsuni toimia kuten evankelista.

Kun evankeliumin julistaminen erityisesti musiikin keinoin on mielestäsi kannattamisen arvoista ja haluat olla siinä mukana mahdollistamalla sen taloudellisesti,

Voit tukea työtäni seuraavasti:

MobilePay
30834

Pankkitilille:

Song for Life ry
FI64 8330 1710 2313 76
Lahjoitusviite: 100777

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa: RA/2020/1423
Luvan saaja: Song for Life ry, info(at)songforlife.fi

Kerättyjen varojen käyttö: Yhdistys järjestää kaikille avoimia maksuttomia hengellisen musiikin konsertteja. Tilaisuuksia järjestetään ympäri Suomea seurakunnissa, vankiloissa, sairaaloissa ja vastaavissa. Rahankeräyksen tuotto käytetään näiden tilaisuuksien järjestämiseen sekä kristillisten äänitteiden ja radio- ja televisio-ohjelmien tuotantoon, joilla ei tavoitella taloudellista hyötyä.

Sydämellinen kiitos lahjastasi!